Fredbo på Høvik

Fredbo på Høvik
NB! Det er flere gamle hus som heter Fredbo.. Dette er ikke Villa Fredbo på Nesodden som har vært omtalt i utallige interiørblader!

søndag 24. juli 2011

Gips + bad

Vi hadde fri forrige helg, men har fått gjort litt denne uken og helgen.

Veggene i stuene er stort sett ferdig gipset så det er snart klart for å begynne på den store sparklejobben. Vi mangler en vegg i spisestue mot kjøkken (som skal skjule ventilasjonsrør), samt to vegger på kjøkkenet.
Første vegg på kjøkkenet er ferdig gipset

Gips på veggene i stuene
Vi har også begynt litt på badet oppe. Her gjør vi en midlertidig oppussing ved å male de stygge veggplatene hvite og bytte innredning. Bildet under viser første strøk. Åpningen inn til rommet bak (samt en dør inn til venstre inn til soverommet som ikke syns på bildet) skal stenges igjen om ikke lenge.
Fine veggplater på badet

Bad i annen etasje - første strøk på veggen og litt flekksparkling
Vi tar også med et bilde av det store soverommet oppe som er rimelig ribbet i dag. Dette rommet kommer vi til å begynne med utover høsten, så det kommer til å stå slik en stund. Døra til høyre går inn til badet, og denne, samt døra som går videre inn til det lille rommet innerst skal stenges igjen. Så lager vi etterhvert en ny dør innerst i soverommet på bildet som går inn til det lille rommet. Dette rommet blir et lite kontor eller kanskje et babyrom :-)
Det store soverommet oppe - vi gleder oss til å slipe ned det fine gulvet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar