Fredbo på Høvik

Fredbo på Høvik
NB! Det er flere gamle hus som heter Fredbo.. Dette er ikke Villa Fredbo på Nesodden som har vært omtalt i utallige interiørblader!

torsdag 14. juli 2011

Gipsing av vegger

Etter litt mer småsnekring begynner det å bli klart for å begynne med gipsing av vegger. Dro på Byggmax og kjøpte første parti med gipsplater. Vi kan ikke bruke standard plater på grunn av takhøyden, men på Byggmax er 2,70m-platene rimelige.

Først legges siste lag med 5cm isolering utenfor dampsperren. Innervegg mot kjellernedgang ble også isolert, men dette er mest for lyd.
Siste 5cm med isolasjon er på plass for veggene skal på

Isolering av innervegg. Legg merke til virvarret av elektrorør.
Så kom gipsplatene på plass. Det gikk forsåvidt ganske greit, men har kun tatt en yttervegg og en halv innervegg foreløpig.
Ferdig gipset vegg. Nederst synes punkter for stikkontakter etc.

Hjørne mellom yttervegg og innervegg.
Det var det for i dag. Tar fri i helgen, men blir mere gipsing av vegger til uken. Avslutter med et bilde med litt kunstnerisk sus..
"Oppussingsprosjekt i solnedgang"

2 kommentarer:

  1. Kjenner meg igjen! Er ingenting som slår følelsen når gipsplatene er på og rommet liksom har blitt forseglet :) Neste forseglingen holder vi på med nå - nemlig listing!

    SvarSlett
  2. Jepp, det føles veldig godt når veggene begynner å komme på plass! Har riktig nok ikke tatt mer en et halvt rom, så det er mye igjen, men det kommer til å skje mer neste uke!

    Men selv om gipsing går fort så er det mye igjen - sparkling (huff), maling (huff) og listverk (huff).

    Lykke til med listene deres :-)

    SvarSlett