Fredbo på Høvik

Fredbo på Høvik
NB! Det er flere gamle hus som heter Fredbo.. Dette er ikke Villa Fredbo på Nesodden som har vært omtalt i utallige interiørblader!

tirsdag 9. august 2011

Gipsing ferdig! (Stort sett)

Lenge siden forrige innlegg. Har hatt delvis fri noen helger (bl.a utdrikningslag for undertegnede), man har fått jobbet litt innimellom. Forrige uke og denne helgen ble det gjort masse! Veggene ble ferdig gipset (unntatt to små steder som gjenstår), og vi begynte å gipse taket. Til det leide vi en gipsplateheis på Maxbo. Den er livsviktig for slikt arbeid..
Gipsplateheis - genialt!
Med litt hjelp fra kompiser gjorde vi ferdig taket nå i helgen. Det ble også sparklet en del, men her gjenstår mye! I tillegg begynte jeg på taket på kjøkkenet nå i ettermiddag, og kom halvveis med det. Her skal vi ha hvitt oljemalt panel, vi tror det blir veldig fint!

Her skulle det kommet noen bilder, men jeg finner ikke ledningen til kameraet, så det får komme i et senere innlegg.

Nå blir det byggefri til neste uke, siden vi skal ha vårt bryllup til helgen! Det er så mye som må fikses resten av uken at det rett og slett ikke blir tid til noe oppussing. Men neste uke er vi tilbake, sannsynligvis med gulvlegging og sparkling.

So long!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar