Fredbo på Høvik

Fredbo på Høvik
NB! Det er flere gamle hus som heter Fredbo.. Dette er ikke Villa Fredbo på Nesodden som har vært omtalt i utallige interiørblader!

tirsdag 19. mars 2013

En liten update: trapp, gjesterom og bad!

Noe av det verste jeg vet er blogger som aldri oppdateres. Med den oppfatningen burde jeg jo ha slettet vår egen blogg. Men vi lar den leve! Venner og bekjente synes det er veldig moro å lese når vi først oppdaterer den i hvert fall.

Det skjer stadig noe nytt i huset. Siden sist har vi endelig fått pusset opp trappa til andre etasje, og gjesterommet er så og si ferdig! Trappen måtte vi ha hjelp til. Jobben ble rett og slett altfor stor til å gjøre selv. Den stakkars snekkeren måtte slipe, pusse og male i over to uker før trappen ble som ny. Men det var virkelig verdt det! Skulle så gjerne hatt før og etter bilder, men foreløpig har jeg bare to "etter" bilder i dårlig kvalitet. Men den som har sett trappa vår før den ble pusset opp ser at her har skjedd en ekstrem makeover!

Gråfargen heter Marrakesh, en nydelig kontrast til veggen og trappa. 

Listverk og vinduskarmer mangler fortsatt. Og så kommer snart grått teppe på trappetrinnene.


Gjesterommet har mannen laga på et "vips". Så lenge han får frigjort tid til oppussing (noe som er langt vanskeligere nå som vi har to unger!) så jobber han utrolig effektivt! Nå er det endelig klart til å ta i mot gjester. Siste finish ble gjort av meg og mannen i helgen over et glass rød vin. Da er oppussing bare GØY!:-)

Oppussing en sen lørdagskveld...

Gjestesenga som lett kan bli dobbeltseng og i tillegg har plenty med oppbevaringsplass.

Blondegardiner er et must i huset vårt. Fargen på veggen var en helt annen enn den vi trodde, men den var egentlig ikke så verst likevel;-)

Jippi! Vi fikk akkurat plass til kontorpult også. Her skal vi ha kontorkrok inntil videre.

Ellers har vi gjort småting både her og der i huset. Badet har vi visst ikke lagt ut bilder av før tror jeg. Badet skal totaloppusses så snart økonomien gir rom for det, men siden det kan bli ganske lenge til har vi gjort det beste ut av rommet som er der. Vi kjøpte nytt ikea inventar i gammel stil da vi flytta inn. Vi malte den gørrgrønne veggen hvit og hang opp blondegardiner og et gammelt speil. Vips så var ikke det grusomme badet så grusomt likevel! Men mangel på varmekabler er et VIRKELIG savn!! Her kommer noen før/etter bilder:

Slik så badet ut da vi tok over...

Billig og fin IKEA innredning og praktisk stor vask.


En DIY sak! Jeg syntes skapet med alt rotet syntes litt vel  godt bak glassdørene. Men med en billig søt hekla duk fra Hansen og Dysvik ble skapet straks mye ryddigere! Dette skal jeg gjøre med flere skap!
Så slik går dagene i Villa Fredbo. I påsken er planen å legge nytt gulv i loftsgangen og det som skal bli nytt og større gutterom. Men påsken skal også nytes med skikos og familietid! Så vi får se når neste blogginnlegg dukker opp...

2 kommentarer:

  1. Kjempefint, og trappa ble jo bare superfresh :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk!! Vi er superfornøyde med trappa!

      Slett