Fredbo på Høvik

Fredbo på Høvik
NB! Det er flere gamle hus som heter Fredbo.. Dette er ikke Villa Fredbo på Nesodden som har vært omtalt i utallige interiørblader!

søndag 16. oktober 2011

Innflytting!!

Så nå har vi endelig flyttet inn! (Ja, det er faktisk noen uker siden, men vi har ikke vært så flinke med å oppdatere bloggen).

Siste halvdel av september var vi i utlandet på ferie (bryllupsreise!), så vi hadde ikke fått gjort så mye mer enn i forrige innlegg. Men gulvet ble ferdiglagt og kjøkkenet ble gjort litt mer ferdig før vi begynte å flytte tingene våre.

Så dette er vel faktisk det første innlegget som er sendt fra huset, og det er ikke verst!

Den siste tiden har gått mest med på å komme i orden og kjøre søppel, så vi har ikke fått gjort de store konstruksjonsmessige fremskrittene.

Noen flere vindusforinger har vi laget, under ser dere en vinduskasse til et stuevindu. Det er fint å ha gode hjelpere!
Assistenten er med
På kjøkkenet har vi gjort en del småplukk som å montere fronter, lister osv. På kjøkkenet har vi også en original tømmervegg fremme, og denne har vi malt/lakkert med Jotun Panellakk for å få frem litt lysere farge, det ble veldig fint. Den er fortsatt ganske rustikk, og med noen gamle blyantstreker og gamle jernspikre her og der.. Kona har selvfølgelig fått hengt opp talerkenhylla si..
Tømmervegg på kjøkkenet (hjørnet til høyre skal dekkes med list)

Kjøkkenet er et ganske standard IKEA-kjøkken ("Ståt", med "Smidd" fronter). Her ser dere front og håndtak, det ser hvertfall sånn halvgammelt ut.

Mer bilder kommer når vi har kommet mer i orden og det ser mer presentabelt ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar